Menu Luk

Støt os

Støt os, og vores fælles brugs, ved at melde dig ind i foreningen. Kontingentet går til vedligehold og ekstraordinære udgifter for Brugsen, dog ikke den daglige drift, eller vareindkøb.

I 2019 har vi blandt andet givet støtte til indkøb af nyt inventar til butikslokalet, samt til indkøb af ny flaskeautomat. Derudover har bestyrelsens medlemmer hjulpet til, både ved arrangementer i Brugsen, samt i forbindelse med vedligehold og ommøblering af butikslokalet.

Der er store planer for Brugsens fremtid, og derfor har vi brug for flere medlemmer, så vi kan få dannet et økonomisk fundament for disse fremtidsplaner. Det er både i forbindelse med vedligehold, samt ny-indkøb til butikken.

Støt os ved at melde jer ind, det koster 39kr om måneden for et personligt medlemskab, eller 59kr for et husstands medlemskab. Der kan betales via automatisk bankoverførsel hver måned, eller hvert halve år (234kr for personligt, eller 354 for husstand).

Alternativt kan der betales via mobilepay, her ser vi gerne at der betales for minimum et halvt år af gangen. Brug et af de følgende 2 links til betaling via mobilepay personligt medlemskab eller husstandsmedlemskab husk at angive medlemsnummer (kan fås ved at kontakte bestyrelsen.

Det er også muligt at tegne et erhvervsabonnement, til 1200 kr årligt. Skriv en sms til Mathias Knudsen på 40909090, og han vil ringe tilbage.